Zobni implantati Ljubljana bomo v spletni brskalnik vpisali takrat, ko bomo bili brez zob in si bomo želeli nadomestiti vse odpadle zobe s fiksno protezo. To lahko namestimo le na vsadke, ki jih imamo v čeljusti. 

Zobni implantati Ljubljana je tako idealen način iskanja za vse prebivalce Ljubljane, ki ne poznajo dobrega implantologa in si želijo pridobiti nove informacije o vseh postopkih in cenah. 

Zobni implantati Ljubljana lahko v splet vpišemo tudi takrat, ko bomo zaradi oslabljene kosti obupali nad  vsemi metodami, saj je all on 4 edini način pridobitve novih zob za vse, ki imajo oslabljeno čeljustno kost. 

Zobne prevleke za dotrajane zobe

Zobne prevleke so navadno narejene iz keramike ali iz cirkona in ustvarijo izredno lepo obliko naših zob. Pri zobozdravniku lahko izbiramo med keramičnimi prevlekami ter med kovinsko-keramičnimi prevlekami. Prve so visokokakovostne in so narejene iz trdne keramike, ki ustvari naravni videz zoba in estetsko ter elegantno oblikuje našo čeljust.  

Zobne prevleke izdelajo tako, da nam najprej pripravijo celotno zobovje. Torej ga po potrebi zdravijo in pregledajo ali ni kakšnih večjih težav s čeljustmi. Nato nam naše naravne zobe zbrusijo, da postanejo tanjši. Poleg tega nam očistijo vso zobovino. Na koncu nam zobozdravnik naredi silikonski odtis, ki ga odnese v zobni laboratorij. Zobozdravstveni tehnik pa naredi repliko naših naravnih zob iz umetnih materialov. 

Zobne prevleke potrebujejo torej nekaj dni, da jih tehnik dokončno pripravi. V tem času nam zobozdravnik namesti začasne prevleke, ki ščitijo naše obrušene zobe. Tako preprečijo neprijetno skelenje in skrivanje nasmeha pred ostalimi ljudmi. Ko bomo naslednjič obiskali zobozdravnika, pa bomo dobili čisto nove prevleke, ki se bodo idealno prilegale v našo ustno votlino. Zobje bodo imeli idealno velikost in bodo takšne barve, kot si bomo želeli. Nekateri želijo bolj bele zobe, drugim pa so ljubši malce temnejši, ki delujejo bolj naravno.