Kadar se soočimo z dihalnimi težavami nam je ves čas neprijetno, saj se ne moremo kar prisiliti, da bi nehali dihati, dokler bolezen ne mine, prav tako se ne moremo izogibati kakšnim specifičnim pozicijam, kot to lahko delamo ko nas boli recimo trebuh. Samo še težje je, ko upoštevamo, da lahko zbolijo tudi naši najmlajši, torej smo popolnoma sami v tem, da moramo najmlajšim pomagati kot vemo in znamo in inhalator za dojenčke je lahko edina možnost, da lajšamo simptome.

Razlog, zakaj moramo uporabiti inhalator za dojenčke je ta, da moramo biti izjemno previdni glede tega kolikšno količino pare prejemajo naši najmlajši med inhalacijo, prav tako pa ima inhalator za dojenčke prilagojeno velikost nastavka, ki gre čez del obraza, da sploh lahko inhaliramo in sicer je ta veliko manjši kot pri standardnih napravah za inhaliranje.

Konopljine kapljice so lahko ključ do lajšanja simptomov

Ne glede na to, v kakšnem stadiju bolezni smo, vedno se pojavljajo nezaželeni simptomi ali stranski učinki tega, da moramo jemati določena zdravila in v takih primerih nam mora odgovarjati tudi alternativna medicina. Konopljine kapljice so se uveljavile v svetu alternativnega zdravljenja kot nekaj, kar lahko pomaga pri celi vrsti zdravstvenih težav. Vsake konopljine kapljice vsebujejo določeno količino molekule CBD, ki sprošča telo v smislu tako mišic kot živčnega sistema in s tem lahko uporabljamo konopljine kapljice kot zdravilo proti simptomom, ki jih povzročajo anksioznost, depresija ali za lajšanje Parkinsonove ali Alzheimerjeve bolezni. Ne le da so konopljine kapljice zdaj bolj dostopne, tudi vedno več ljudi lahko priznava to, da lahko delujejo blagodejno in tega ne pripisujejo direktno z negativnimi učinki, ki jih lahko ima neindustrijska konoplja, katere se mnogi izogibajo zaradi molekule THC, ki ni aktivna učinkovina, ki bi jo vsebovale kapljice ki jih uživamo v medicinske namene.