Vrtni traktorji so idealni za košnjo trave na nogometnih igriščih, kjer mora biti zelenica brezhibno urejena. Ko gremo na tekmo, se vedno razveselimo nad izredno lepo urejeno in pokošeno zelenico, ki navduši vsakega obiskovalca. Trava mora biti na igrišču vedno kratka, saj bi v nasprotnem primeru, motila nogometaše med tekmo. 

Vrtni traktorji poskrbijo, da je trava vedno pokošena na pravo dolžino. Ne sme namreč biti predolge in niti prekratka. Ker imajo vrtni traktorji vgrajeno možnost regulacije rezil, jih lahko enostavno nastavimo na željeno višino in tako bomo travo pokosili tako, kot si bomo pripravili. Ker je vrtni traktor enostaven za uporabo, bo tudi vsakodnevna košnja bila izjemno lahko opravilo. 

Vrtni traktorji nam omogočajo udobno sedenje med košnjo in so primerni tudi za tiste, ki imajo težave s hrbtenico. Navadna kosilnica je pri košnji velikih površin izjemno naporna in težka za uporabo, medtem ko je vrtni traktor idealne za dole in ravne površine. 

 

Traktorski rezervni deli za zamenjavo okvarjenih delov

Traktorski rezervni deli so nujno potrebni, ko imamo težave s traktorjem. Velikokrat se zgodi, da se nam traktor okvari ravno v trenutku, ko moramo imeti opraviti večje kmetijsko delo. V takšnih primerih je dobro, da imamo kontakt dobrega dobavitelja, ki nam bo še isti dan priskrbel okvarjeni del in nam ga tudi zamenjal. Veliko ljudi si traktor popravi kar doma, nekateri pa potrebujejo izkušenega serviserja ali mehanika, ki poskrbi, da naš traktor ponovno deluje enako kot prej. 

Traktorski rezervni deli imajo različno ceno. Vedno je odvisno, kaj točno kupujemo in kaj potrebujemo. Manjši kosi se dobijo po izredno dostopni ceni, endem ko so veliki kosi dražji, saj so tudi bolj kompleksni. 

Traktorski rezervni deli se lahko naročijo tudi po spletu. Na različnih slovenskih ali tujih spletnih straneh lahko dobimo predstavljene različne rezervne dele. Moramo jih le naročiti in v naslednjih dneh bodo že pri nas doma.