V nekaterih primerih lahko pri nakupu vozila kaj privarčujemo in morda žrtvujemo kakšen odvečen luksuz. A pogosto si ne moremo privoščiti niti enega kompromisa, saj izbiramo avto, na katerega se bomo povsem zanašali tudi v najbolj ključnih situacijah. To drži za družinske avtomobile in gospodarska vozila. V obeh primerih se je pametno zanesti na znamko Ford, ki ponuja optimalno varnost, učinkovitost in zmogljivost pri svojih vozilih.

Ford CMAX

Tisti, ki izbirajo družinski avto, bodo v ponudbi znamke Ford najbolj radovedno pogledovali proti modelom z oznako CMAX. Prav ti so namreč namenjeni družinski uporabi. Lastnosti, ki pridejo pri takšni uporabi najbolj do izraza, so pri teh vozilih dovršene do popolnosti. Ford CMAX ne sklepa nikakršnih kompromisov glede varnosti in udobja pri vožnji, tako da bodo tako krajša kot daljša potovanja v popolni družinski zasedbi minila brezskrbno in prijetno. Za to poskrbi še optimalna prostornost potniške kabine in učinkovito oblikovana notranjost, ki lahko sprejme pet ali celo sedem potnikov pri večjih modelih Ford CMAX. Piko na i doda varčnost vozila, kar je tudi pomembna lastnost družinskega avta.

Ford Ranger

Ranger je predstavnik prepričljivih gospodarskih vozil znamke Ford. Tudi na tem področju si ne smemo privoščiti kompromisov, saj preprosto ni dopustno, da bi nas avtomobil pustil na cedilu ravno v najbolj kočljivih situacijah. Ker je Ford Ranger prilagojen za zahtevnejše terene in vse mogoče zahteve, mora biti v vsakem primeru seveda tudi povsem zanesljiv. Če lahko na cesti še dobimo pomoč hitrega servisa, bomo pri delu v kakšnih bolj odročnih kotičkih zaman čakali na hitro pomoč. Nujno je treba izbrati zaupanja vredno vozilo, to pa Ford Ranger vsekakor je. A še veliko več kot to – gre za izjemno zmogljiv poltovornjak z impresivno nosilnostjo, hkrati pa se vozilo dobro obnese tudi na običajnih cestah in v drugih režimih vožnje.