Strešna kritina je lahko narejena iz različnih materialov. Včasih so bile najboljše strešne kritine narejene iz opečnatih korcev, ki so dolga leta branili streho marsikatere slovenske hiše. Ker je tehnologija napredovala, dandanes lahko kupimo tudi odlično kovinsko strešno kritino, ki bo ravno tako dobro branila naš dom. 

Strešna kritina iz kovine bo seveda tudi cenejša, kot opečnata kritina. Ravno zato jo na svoj dom namesti vedno več posameznikov, ki si želijo pri gradnji vsaj malce privarčevati, ne da bi zanemarili kakovost kupljenih izdelkov. Uporabimo jo lahko tudi na industrijskih objektih, halah, skladiščih ter pri adaptacijah starejših zgradb. 

Strešna kritina ki je narejena iz dobre kovine, bo zagotovo imela tudi dolgoletno garancijo. Ponudniki dobrih strešnih kritin nam zagotavljajo vsaj desetletno garancijo na prodani izdelek. Pri takšni strešni kritini bomo mirno spali, saj bomo vedeli, da smo nismo kupili mačka v žaklju. Kovinska strešna kritina je tudi estetsko narejena in se brez težav kosa s klasičnimi opečnatimi korci. 

Salamander okna so odlična PVC okna

Salamander okna so priznana v veliko državah v Evropi. Tudi v Sloveniji vedno več kupcev naroči in vgradi Salamander okna, ki postajajo sinonim za kakovost. Pri naročilu lahko izbiramo med različnimi oblikami oken ter med različnimi debelinami profila. Narejena so izjemno elegantno, imajo zaokrožene profile, vgrajene imajo varnostne utore, ki nam omogočajo optimalno montažo. 

Salamander okna so narejena tako, da imajo sistem petih komor, ki omogoča izravnavo razmerja med statiko in toplotno izolacijo. Izdelovalec jim je vgradil tudi tesnila, ki pomagajo pri dobri zaščiti pred mrazom in hrupom. Kar je bistvena lastnost vsakega dobrega okna. 

Salamander okna imajo ugodno ceno, zato jih naroča vse več kupcev, ki si želi imeti kvalitetna okna po ugodni ceni. Vgrajeno imajo odlično steklo, ki ga bomo zlahka očistili ter v notranjost našega doma ne bodo spuščala preveč svetlobe.