Prenosnik Lenovo je idealen za različne namene in različne načine uporabe. Nekateri svoj prenosnik uporabljajo izključno za ustvarjanje Wordovih dokumentov. To so na primer prevajalci, ki se vsakodnevno srečujejo z različnimi tipi besedil, ki jih morajo prevesti v domač ali tuj jezik. S prenosnikom svoje delo lahko prenesejo povsod, kamor se odpravijo in tako izpolnijo delov v danem roku. 

Prenosnik Lenovo se idealno poveže z internetom in ako lahko prevajalec ali prevajalka poišče neznane besede na spletu. Za raziskovanje ima veliko različnih opcij. Lahko se obrne na internetne slovarje, ki jih je na internetu veliko na voljo. Pri bolj kompleksnih besedilih pa se mora obrniti na različne spletne strani in z njihovo pomočjo lahko začne iskati pravi izraz za določeno stvar v slovenščini. 

Prenosnik Lenovo omogoča hitro delovanje in tako bo delo, ki ga prevajalec opravlja, lahko pripravljeno v točno določenem času. To je ključno za vsakega prevajalca, ki si ne more privoščiti, da bi zamujal z roki oddaj prevedenih tekstov. 

Stacionarni računalnik za popolno uživanje v gledanju internetne televizije

Stacionarni računalnik je idealen za opravljanje različnih obveznosti. Uporabimo pa ga lahko tudi za gledanje televizije Ker so v današnjem času že vsi programi na voljo tudi na spletu, si nekateri sploh ne kupijo več televizije, ampak si vse filme te informativne oddaje, ogledajo kar na spletu. To je idealno tudi iz časovnega vidika, saj si tako film ali oddajo ogledamo takrat, ko si želimo oziroma takrat, ko imamo čas

Stacionarni računalnik ima lahko resnično velik monitor, na kateremu bomo lahko elegantno spremljali vsak film ali poročila. Na majhnih ekranih je izredno težko spremljati filme s podnapisi, saj so ti navadno vedno premajhni in jih zato težko preberemo. Na večje ekranu pa s tem ne bomo imeli težav in bomo enostavno prebrali tudi najmanjše napise ter podnapise.