Vsi navdušenci potovanj ste se znašli na pravem mestu. Pravočasno najti letalsko karto je lahko zelo zahtevna naloga in vsaka pomoč je pri tem dobrodošla. Preverite lahko različne portale, kjer prodajajo karte in preverite ponudbe ter izmed nabranih izberete najboljšo.

Ko se odpravljate na potovanje je pomembno, da si zastavite plan; katere so značilnosti, ki bi si jih radi ogledali, vas zanimajo tudi športne aktivnosti, kakšen je vaš budget, koliko se vas bo udeležilo potovanja? Vprašanj in želj je ogromno in težko je uskladiti vse posameznike.

Dva dni pred potovanjem nas ponavadi zagrabi predpotovalna anksioznost in potrebno je pakirati, kar veliko ljudem predstavlja izziv. Predlagamo, da si pred potovanjem napišete seznam vseh stvari, ki jih potrebujete za mirno preživljanje časa. Najboljše je, da si stylinge že vnaprej določite in spakirate po izgledih. Ne pozabite na površnike in dodatne čevlje, ker nas vedno lahko doleti nenadna sprememba vremena.

potovanja

Seznam stvari, ki jih ne smete pozabiti:

  • osebni dokumenti (osebna izkaznica, pasuš, kartica zdravstvenega zavarovanja, evropska kartica zdravstvenega zavarovanja; ne pozabite tudi narediti kopij dokumentov v primeru, če vam ukradejo stvari),
  • dežnik,
  • dodatna obutev,
  • zobna ščetka in ostali pribor za osebno higieno.