Ste tudi vi morda eden izmed ljubiteljev kajtanja ali pa bi se želeli naučiti tega športa? Potem vas bo na neki točki gotovo zanimalo, kje lahko najdete kar najboljše lokacije za izvedbo kajtanja. Priljubljene lokacija za tovrsten šport lahko najdete nam dokaj blizu ali pa zelo daleč. V kolikor ste za bližnje države, vas bo verjetno zanimal obisk najboljše destinacije na Hrvaškem.

Najbolj znano središče za kajtanje na Hrvaškem je zagotovo Neretva. Nekje v letu 2006 smo odkrili to prečudovito mesto za kajtanje in to tam, kjer se reka izliva v morje in se je ustvarila velika sipina iz mivke – ta sega v morje skoraj cel kilometer in nudi veliko nizke stojne vode. To so odlični pogoji še posebej takrat, ko se ljudje uvajajo v kajtarski šport, čeprav takšna voda navdušuje vse kajterje. Neretva je tudi najbolj vetrovna pozicija na Hrvaškem in postaja tako v spomladanih in poletnih mesecih vedno bolj zaželjena destinacija za domače in tuje kajterje. 

Tudi vas mika obisk Neretve?

Potem vam priporočam, da preverite nastanitve v tamkajšnjem območju. Če vas morda v tem smislu zanima tudi obisk tečaja kajtanja, pa naj bo to začetni ali nadaljevalni, potem lahko obiščete spletno stran šole kajtanja Kanzakite in preverite njihovo ponudbo za lokacijo Neretva. Na spletni strani boste vsekakor našli tudi več podrobnosti glede izbrane lokacije – če boste imeli dodatna vprašanja, pa se obrnite direktno na osebje podjetja in verjamem, da boste kmalu prišli do rezervacije svojega termina.