Tik pred spomladanskim časom je dobro preveriti vso vrtno opremo in naprave, ki nam omogočajo dobro in hitro urejanje okolice. Če nam katera od naprav ne deluje več tako, kot bi morala, je dobro, da se čim prej naročimo na servis. Sklepamo, da je naprava še vedno kakovostne, le strokovnjak mora preveriti, kaj se je z njo med počivanjem v kleti ali kje drugje pravzaprav zgodilo. 

Servis Husqvarna je zelo priljubljeno mesto za številne uporabnike naprav enega od najboljših proizvajalcev vrtnih naprav in strojev pri nas ter drugje po svetu. Nanj se lahko naročite kar preko spleta, in sicer po izjemno ugodnih cenah. 

Servis Husqvarna vam nudi odlično diagnostiko in servis motornih žag, vrtnih traktorjev, rider kosilnic, snežnih frez, motokultivatorjev, strižnih kosilnic, rezalnih strojev, agregatov, vrtnih kosilnic, kosilnic na nitko, škarij za živo mejo, automower kosilnic in še bi lahko naštevali. Celotna ponudba in cenik so vam na voljo tudi na spletu. 

Motorna kosa za najlepše urejeno okolico našega doma 

Kosa že od nekdaj velja za izjemno priljubljeno vrtno opremo, s katero si lahko pomagamo pri marsikaterem opravilu. A sčasoma so na trg prišle tudi motorne kose, ki se od klasičnih vrst kos razlikujejo v marsičem. 

Motorna kosa je veliko hitrejša, zato v krajšem času lahko na preprost način uredite veliko več travnate površine. Sodobno zasnovana kosa na motor je tudi ergonomsko zasnovana, kar pomeni, da je rokovanje z njo zelo udobno in prijetno. 

Motorna kosa Husqvarna je v tem hipu na trgu ena od najboljših možnih izbir. Morda menite, da je njena cena zaradi priznanega proizvajalca prevelika za vas. Če jo boste kupili v spletni prodajalni, potem boste zanjo odšteli kar nekaj evrov manj. Najbolje pa je, da si celotno ponudbo z vrtnimi motornimi kosami pogledate kar sami in zase izberete najprimernejšo.