Kyocera Taskalfa 2553ci je primeren za barvno in črno-belo tiskanje. V vsaki pisarni je bolj pomemben črno-beli tisk, saj je večina natisnjenih ali fotokopiranih stani napolnjenih s tekstom in le redko potrebujemo barvne kopije. Barva se k večjemu potrebuje zato, da natisnemo logotip ali pa barvno poudarimo določen izsek besedila. V ostalih primerih pa zadostuje le črno-bel toner. 

Kyocera Taskalfa 2553ci je odličen za podjetja, ki si želijo imeti v lasti ali pa v najemu napravo, ki bo istočasno lahko opravljala več opravil. Njena visoka produktivnost je izjemno cenjena in je zato izjemno priljubljena v vsaki pisarni. 

Kyocera Taskalfa 2553ci z napredno tehnologijo, omogoča tudi v sedanjem času nujno potrebno varnost in zaščito podatkov, saj ima odličen varnostni sistem. Poleg tega ima vgrajen senzor, ki zazna človeško prisotnost in je takoj pripravljena za uporabo. Medtem ko ne dela, se namreč postavi v stanje mirovanja in tako varčuje z porabo električne energije. 

 

Multifunkcijski tiskalnik za domačo rabo

Multifunkcijski tiskalnik je idealen tudi za domačo uporabo. V današnjih časih ima marsikdo doma manjše podjetje ali s.p., s katerim si v popoldanskem času prisluži dodate denar. Veliko mladih pa se poda na samostojno karierno pot in si v domači garaži uredi pisarno, delavnico ali biro in tako počasi pričnejo uresničevati svoje sanje. 

Multifunkcijski tiskalnik pripomore, da si vsakdo lahko natisne vse kar potrebuje za normalno delovanje pisarne. V kolikor gremo na sejem, kjer bomo predstavili svoje produkte, moramo imeti veliko natisnjenega gradiva, kjer bomo na kratek in jedrnat način predstavili, kaj ustvarjamo. Obiskovalcem moramo zaupati svojo zgodbo in jih vplesti v svoj proces dela. Le tako bomo postali zanimivi, saj moramo v današnjih časih vedno prodati tudi dobro zgodbo. 

Multifunkcijski tiskalnik nam bo pri tem pomagal, saj bomo z njegovo pomočjo lahko natisnili vse potrebno, da bomo na sejmu blesteli.