V lepotnih salonih najdemo bogato zbirko storitev, ki ne koristijo le našemu izgledu, temveč tudi počutju in zdravju. Pametno pa je izbrati zanesljiv salon, ki lahko zagotovi odlične rezultate pri vseh storitvah v svoji ponudbi.

Nega obraza

Mnogi ponudniki se osredotočajo na nego obraza, v večjih mestih pa najdemo salone, ki so specializirani prav za takšne storitve in drugih morda sploh ne izvajajo. Najboljša izbira je nego obraza Ljubljana, ki združuje tudi največ ponudnikov, torej je možno v mestu najti prav vse, kar si lahko na tem področju zaželimo. Predvsem bo v primeru, da nas zanima naprednejša nega obraza, Ljubljana gotovo najboljša opcija – pri mojstrih v prestolnici najdemo napredne storitve, ki jih v manjših salonih preprosto ni na voljo. Še vedno pa so seveda najbolj priljubljene običajne storitve, na primer klasična nega obraza, globinsko čiščenje kože, masaže in podobno.

Nega nog in stopal

Tako kot v primeru, da nas zanima nega obraza, Ljubljana tudi pri drugih storitvah ponuja največ izbire. Veliko pozornosti gre nameniti tudi negi nog oziroma specifično stopal, za kar skrbi pedikura. Včasih pridejo v poštev naprednejše storitve s tega področja, na primer medicinska pedikura, za kar je vsekakor nujno najti zanesljivega in izkušenega izvajalca. Medicinska pedikura vključuje postopke, kot je odstranjevanje kurjih očes in otiščancev, takšnih opravil pa seveda ne moremo zaupati kar vsakomur. Na drugi strani imamo na voljo klasično pedikuro, ki spet sodi povsem v domeno lepotnih strokovnjakov, pogosto pa lepotni saloni nudijo tudi masaže stopal. Medicinska pedikura in podobne storitve seveda niso nujno na voljo v vsakem salonu, tako da se bo treba o razpoložljivosti storitev vnaprej pozanimati.

Druge storitve

V lepotnih salonih najdemo tudi pestro ponudbo depilacij, včasih pa tudi bogato zbirko različnih masaž. V večjih salonih so na voljo še dodatne storitve, na primer infrardeča savna, elektrostimulacija in podobne zadeve.