Robotske kosilnice so ponekod skorajda povsem zasenčile druge vrste kosilnic. Na trgu so še posebej priljubljene Husqvarna automower kosilnice, ki so vam na voljo v različnih vrstah. Med njimi je na primer Husqvarna automower 105, ki je primerna za manjše vrtove. 

Če imate torej v okolici svojega doma ali pa kje drugje manjši vrt, nekje do 600 kvadratnih metrov, potem je kosilnica Husqvarna automower 105 odlična kosilnica za vas. Takšna vrsta kosilnice med košnjo brez kakršnih koli težav premaguje naklone tudi do 25 %. Je povsem preprosta za uporabo in omogoča številne osebne nastavitve. 

Pri nakupu vrtne robotske kosilnice Husqvarna automower 105 vam je na voljo še dodatni polarno bel pokrov, a set za montažo praviloma ni vključen. Če si že sedaj želite ogledati še druge ključne lastnosti te kosilnice, vam je odlična ponudba na voljo tudi v spletni prodajalni ponudnika, ki vam po ugodnih cenah ponuja še druge vrste robotskih kosilnic Husqvarna automower. Na voljo pa so vam tudi električne, akumulatorske in druge vrste kosilnic istega proizvajalca. 

Vrtni traktor je uporaben tudi v zimskem času  

Vrtni traktor je v resnici veliko uporabnejša naprava kot si morda mislite. Sicer pa je takšna naprava v prvi vrsti namenjena košnji. Na voljo so vam različni modli, izbira pa je zlasti odvisna od tega, kako veliko površino želite kositi in kako zahtevna je. 

Vrtni traktor pa vam lahko zelo dobro koristi tudi pozimi. V tem času lahko nanj namestite številne dodatne dele, ki omogočajo nekatera opravila, kot so na primer odmetavanje snega z vašega velikega dvorišča, pluženje, posipavanje soli po zaledenelih površinah ter podobno. 

Vrtni traktor Husqvarna je v tem hipu zagotovo ena od najboljših izbir. Proizvajalec vam ponuja številne modele, ki so za uporabo izjemno preprosti. Na voljo so vam tudi na spletni strani priznanega proizvajalca, ki ima na voljo tudi številne dodatne dele za traktor.