Dobri poznavalci motornih verižnih žag vedo, da Husqvarna 576 XP velja za eno od najboljših možnih izbir na trgu. Gre namreč za trenutno najbolj izpopolnjeno žago za zahtevno profesionalno delo. Njen izjemno zmogljiv motor z manjšo uporabo goriva in manj emisijami uporabnikom zagotavlja veliko moč in navor preko širokega območja delovnih vrtljajev. Tudi njena izboljšana ergonomija ročajev močno zmanjša utrujenost pri delu. Posebna nastavitev pa poskrbi tudi za njeno optimalno nastavitev motorja v prav vseh pogojih dela. Znana je tudi po izjemno lahkem zagonu, ki ga prav tako omogoča posebna funkcija, to je Smart Start. S pomočjo še ene od funkcij pa je interval med čiščenji zračnega filtra daljši in to povsem brez izgube moči.

Husqvarna 576 XP se postavi na ogled

Če bi si tovrstno priljubljeno žago radi ogledali tudi od blizu, vam ni potrebno hoditi od doma, ampak si jo lahko ogledate kar iz domačih naslonjačev. Na ogled je namreč postavljena v priljubljeni spletni trgovini, ki se ponaša se s številnimi drugimi podobnimi vrstami ter modeli žag.

Husqvarna automower 310 je nekaj posebnega

Če želimo imeti učinkovito 4-kolesno robotsko kosilnico tudi pri sebi doma, potem je zagotovo najboljša možna izbira kar kosilnica Husqvarna automower 310. Uporablja se predvsem za večje in tudi za veliko bolj kompleksne travnate površine. Njena odlika je tudi ta, da lahko premaguje naklone tudi do 40 %. Njena pametna tehnologija, ki je vgrajena vanjo, pa jo usmerja na njeni poti. Tako je izjemno uspešna tudi med ozkimi prehodi, ki jim je kos le malokatera kosilnica. Poseben meni kosilnice Husqvarna automower 310 pa omogoča osebne nastavitve. Z njimi se lahko nastavi tudi, kdaj naj kosilnica kosi. Skupaj z njo pa lahko kupimo tudi posebne pokrove s hitro menjavo. Zanje moramo doplačati, vendar se nam njihov nakup prav tako izjemno izplača.