Huawei je v svetu priznana in zelo uveljavljena blagovna znamka. Ima več kot 20 letno tradicijo. Najbolj prepoznavni in glavni produkti so prenosni Wi – FI, LTE in USB modemi. Njihov trzni delež po prodaji v svetovnem merilu pa predstavlja kar več kot 60 %.  V zadnji četrtini leta 2013 se je podjetje usmerilo v proizvodnjo pametnih mobilnih telefonov, usb modemov in storitev v oblaku. Bazne postaje za mobilne operaterje pa so gonile in glavni produkt podjetja. Podjetje Huawei je vodilno v LTE tehnologiji. 

Ko je podjetje Huawei stopilo na trg mobilne telefonije je svoj delež na trgu začela sunkovito zviševati in ob koncu leta 2017 znašel na 2. mestu po prodaji pametnih mobilnih aparatov  v svetu. Obenem je bilo vsekakor treba poskrbeti tudi za dober Huawei servis

Huawei je mednarodno podjetje, ki se je ustanovilo na Kitajskem. Svoje razvojne centre pa ima raztresene po vsem svetu, v ZDA, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in Kitajski. To so države, kjer najdemo Huawei podjetja pa tudi Huawei servise. 

Huawei servis ponuja dostopne cene 

Pri nas vam je na voljo kar nekaj mest, kjer vam ponujajo Huawei servis. Ker ima pri vas doma verjetno vsaj eden od družinskih članov napravo Huawei, je zelo koristno vedeti, na koga se vam najbolj splača obrniti v primeru okvare ali slabšega delovanja naprave. 

Huawei servis vam je kot storitev na voljo tudi na spletu. Če se boste na servis svoje Huawei naprave naročili s pomočjo spleta, boste zanj plačali bistveno manj. To lahko preverite tudi kar preko spleta, in sicer pri podjetju, ki vam ponuja servis Huawei naprav. 

Huawei servis je praviloma zelo hitro opravljen, seveda če ne gre za kakšne večje poškodbe, kjer bi bilo treba na opravljeni servis oziroma na popravilo naprave čakati tudi do več dni. V takšnem primeru vam za domov dajo tudi nadomestni aparat.