Če imate doma podjetje, ki se ukvarja z izdelavo določenih izdelkov, potem zagotovo poznate napravo, ki se imenuje etiketirka. Ta predstavlja izjemno dobro rešitev za etiketiranje, tudi na valjasto embalažo. Pri tem imamo v mislih na primer steklenice, pločevinke, kozarce, tube ter podobno. Taka naprava je izjemno enostavna za uporabo. Najprej jo prižgemo, nato izdelek, ki ga želimo etiketirati, postavimo v ležišče, nato pritisnemo nožno stikalo in etiketa je tako hitro ter učinkovito nalepljena na želeno mesto. Posebna roka z vzmetjo pa nam omogoča tudi to, da je etiketa, ki smo jo ravnokar pričvrstili na določeno mesto, povsem brez gub in kot taka lepa ter privlačna na pogled.

Kakovostna etiketirka ima številne prednosti

Seveda moramo poskrbeti, da je naša etiketirka tudi dovolj kakovostna za uporabo v našem podjetju. V tem primeru bomo lahko etiketirali veliko hitreje in tudi veliko bolj natančno. To bo vsekakor povečalo tudi našo proizvodnjo, posledično pa tudi proizvodnjo naših izdelkov. Raziskave in tudi praksa je pokazala, da lahko z dovolj kakovostno etiketirko natisnemo več kot 1200 etiket na uro. To pa seveda ni malo. Etikete pa bomo prilepili povsem brez gub, kar bo našim izdelkom dajalo tudi profesionalni videz, ki je v današnjem času še kako zelo pomemben.

Printer za nalepke pri nas v podjetju

V svojem domačem podjetju pa potrebujemo tudi printer za nalepke. Ta je nujen, tako kot so nujne nalepke, ki jih moramo prilepiti na določene izdelke. Tak printer velja sicer za nekoliko dražjega. Če pa smo dovolj vztrajni in dosledni, pa lahko izjemno poceni printer za nalepke najdemo tudi v spletnih trgovinah, ki jih ponujajo po veliko ugodnejših cenah, kot pa jih ponuja preostali trg.

Printer za nalepke, za katerega bomo odšteli malo denarja, pa bo prav tako dobro deloval in nam kot tak služil tudi dovolj dolgo časa.