Izguba zob je za vsakogar izmed vas lahko izjemno stresna situacija. Kljub temu pa se zelo dobro zavedate, da so vam na voljo številne sodobne rešitve, ki vam omogočajo, da lahko do novih zob pridete v zelo kratkem času. All on 4 v Sloveniji je prisoten že nekaj časa, čeprav lahko rečemo, da gre za najnovejši zobni hit na svetu.

All on 4 v Sloveniji in drugje po svetu je torej izjemen hit oziroma sistem za hitro odpenjanje s 4 implantati ter je predvsem idealna izbira za zobne čeljusti, saj omogoča digitalno oblikovanje zob, in to z vrhunsko programsko opremo. V dveh urah na ta način lahko prejmete prototipni zob kot začasno raztopino, medtem ko trajna raztopina prispe v roku dveh mesecev.

All on 4 v Sloveniji vam je na voljo pri številnih ponudnikih, ki vam svoje storitve ter izdelke po ugodnejših cenah ponujajo tudi po spletu. Tako si lahko že sedaj ogledate ponudbo all on 4 kar na spletu, obenem pa tudi ceno zanj in za vse druge storitve.

Zobni vsadki ali zobni implantati

Zobni vsadki so na trgu prisotni že zelo dolgo časa in že od samega pričetka so izjemno priljubljeni med uporabniki, ki so izgubili zob ali pa več zob hkrati.

Zobni vsadki, ki jih drugače poimenujemo tudi implantati, se b usta vsadijo brez kakršne koli operacije oziroma kirurškega posega. Pri tem ne boste čutili prav nobene bolečine, v usta pa vam bodo na primerno mesto vsadili izdelek, ki je narejen iz vrhunskega titana, ki velja za izjemno trpežen ter obstojen material.

Zobni vsadki so označeni kot odlični nadomestki za zobno korenino izgubljenega zobu. Čeprav vam je o njih že vse znano, pa vas morda na tem mestu zanima tudi cena. Najhitreje boste zanjo izvedeli, če boste pobrskali po spletu, kjer lahko preverite še, ali ste primerni kandidat za vsaditev implantatov.