Adrenalinske aktivnosti so zelo priljubljene med turisti, ki ne želijo svojega prostega časa zapravljati na ležalniku. To so dogodivščine, ki ponujajo boljši izkoristek prostega časa in ustvarjajo nove izkušnje, ki bodo ostale v spominu dlje časa. Še posebej če se odločimo za tiste aktivnosti, ki so nam res pisane na kožo. Za kar najboljšo izkušnjo bo treba obiskati kraj, ki ima odlično ponudbo na tem področju – pri nas je to gotovo Bovec.

Predvsem za rafting Bovec predstavlja izjemno priljubljeno destinacijo. Ta aktivnost je nedvomno najbolj priljubljena, v ponudbi jo ima praktično vsaka turistična agencija v Posočju, po raftanju pa je tudi veliko povpraševanja. Posledično lahko za rafting Bovec ponudi raznovrstne izkušnje in tako odgovori okusom različnih obiskovalcev. Vsak avanturist bo našel idealen program zase, saj je možno v raftu drveti po brzicah, tekmovati z drugimi ekipami, občudovati okolico in morda celo počivati na mirnih delih reke. Poleg tega ponuja za rafting Bovec različne programe za različne skupine, recimo za družine, za team building, sošolce, fantovščine in dekliščine in podobno.

Seveda pa se bodo mnogi avanturisti raje posvetili drugim dogodivščinam, ki ponujajo še boljšo izkušnjo. Za mnoge je to skok s padalom v tandemu, kar je lahko zelo adrenalinsko, a v profesionalni izvedbi povsem varno. V Posočju so razmere za takšne dogodivščine idealne, še posebej Bovec ima za skok s padalom v tandemu odlične pogoje – lokalni ponudniki nudijo na razpolago različne programe, skoki pa se izvajajo tako iz letala kot z vzletišč na okoliških hribih. To je aktivnost, ki se uvršča med najbolj adrenalinske atrakcije. Vsekakor je vredno izkusiti takšno dogodivščino vsaj enkrat v življenju, zato je skok s padalom v tandemu za mnoge kar ultimativno doživetje, ki postavlja piko na i adrenalinskemu dopustu v Posočju. Splača se najti prav tiste aktivnosti, ki so vsakemu posamezniku kar najbolj pisane na kožo!